onsdag 18 november 2009

Skelettmetastaser

Nu är den nya medicinen i gång och det innebär vissa biverkningar. Alla metastaser värker, de verkar inte tycka den nya medicinen är kul. Eller så är det så att medicinen inte hjälper och metastaserna växer för fullt. Den 4 december blir det ny datortomografi så sen vet vi... Eftersom jag numera har metastaser i skelettet så är det en ganska smärtsam historia när de värker. Ffa revbenen gör ont vid minsta rörelse så det går åt en del morfin för att man ska fungera normalt just nu. En del tror att man blir såsig av morfin men så länge man har ont så är det bara smärtan som påverkas av morfinet och i övrigt funkar allt som normalt.
Förra veckan fick jag dessutom metastaser i båda lårbenen. Kraftig värk på ovansidan och det tog 2 dagar innan jag insåg att det bara var träningsvärk sen jag cyklade till jobbet :-) Inte lite nojjig man är ibland.
Fler biverkningar man märker av är lätt illamående och dålig aptit, klåda mest överallt, extra mycket på fötterna dock. Dessutom är magen och tarmen i uppror, den är superkänslig och gör riktigt ont ibland så nu är det magsårsmedicin som gäller och snäll mat. Men annars är allt bra :-)

Andra tankar som surrar i huvudet just nu är naturligtvis Vattenfall. Detta statliga bolag som lagt enorma summor på kolkraft under förra mandatperioden. Detta har naturligtvis resulterat i stora vinster för Vattenfall men inga vinster för miljön. Har svårt att förstå hur Sossarna och miljöpartiet kunde gå med på detta. Annie skriver bra om det i sin blogg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar