lördag 6 juni 2009

Dåliga nyheter

Aldrig får man vara riktigt glad. PR från Linköping ringde igår och även om bäckenet är fritt från cancer visar datortomografin att metastaserna breder ut sig, i både buk och båda lungorna. Det innebär att jag måste gå på cytostatika (cellgifter) iaf. Visserligen en liten snällare variant så jag slipper tappa håret och må illa. Men det bästa hade ju varit att slippa det helt. Nu måste man uppehålla sig inom transportavstånd från sjukan hela sommaren. Först efter avslutad behandling blir det ev operation. Vilken födelsedagspresent...
Desto bättre timing hade blomsterbudet som kom igår. Tack Zita, Ami och alla andra centervänner för de vackra blommorna. De kunde inte kommit lägligare!


I dag ska hela familjen till Göteborg för att gå på Liseberg, äta gott och bo på fint hotell. Hade tänkt att avluta dagens frukost med en bit av jordgubbstårtan som var kvar men det var någon som hunnit före. En liten treåring hade ätit upp hela toppingen, alla jordgubbar och gele men lämnat sockarkaka och fyllníng, tack Ella.
Vill också påminna om din medborgliga skyldighet i morgon, RÖSTA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar